INTERIEURADVIES 

 • Intakegesprek op locatie
 • 2D plattegrond met 2 indelingsvoorstellen
 • Tussentijds adviesgesprek indeling 

 • Uitwerken van de definitieve indeling
 • Verdiepen in stijl & sfeer 
 • Voorbereiden van inspiratiesessie 

 • Inspiratiesessie van ongeveer 3 uur bij Studio Airé 
 • Interieuradvies voor bijvoorbeeld vloerkeuze, wandafwerking, kleuren, materialen, meubels, verlichting, accessoires, etc. 
 • Interieurtips ter ondersteuning d.m.v. schetsen en sfeerbeelden 
 • Concrete antwoorden op jouw woonvragen die leiden tot een duidelijke visie voor je interieurontwerp 

 • Digitale uitwerking van het besproken interieuradvies
 • Enkele persoonlijke stalen & samples ter referentie
 • Aankoopbegeleiding 

  

*Prijs op basis van een begane grond rond de 50 m2
*Voor dit interieurontwerp trekken we gemiddeld 2-3 weken uit
*Prijs incl. btw en excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per kilometer

Je verlangt naar een nieuw interieur. Je hebt zelf al enkele ideeën maar hebt er moeite mee alles samen te brengen. Welke keuzes leiden tot het gewenste geheel? 
Wij bieden je de handvatten om jouw verlangen naar een nieuw interieur te verwezenlijken!

Het voortraject bestaat uit een goede voorbereiding, we bekijken samen welke indeling het meest ideaal is voor jouw ruimte. Ook verdiepen we ons in de stijl & sfeer die je het meest aanspreekt. Soms kan dit een hele uitdaging zijn. Geen zorgen, samen gaan we op ontdekkingsreis naar je persoonlijke voorkeuren zodat er een geheel ontstaat dat je verwachtingen overtreft. 

We geven je tips en adviezen waar je na de inspiratiesessie direct mee aan de slag kunt. Van woonkamer tot slaapkamer, van lichtplan tot keukenontwerp. Wij delen onze kennis en inspiratie graag met je! Daarnaast mag je gebruik maken van ons professionele netwerk waar we je vaak kunnen voorzien van interessante kortingen tussen de 5 en 20 procent. Voor je het weet geniet je van het sfeervolle interieur waar je al zo lang naar uitkijkt! 


Interieuradvies op maat, samen werken we aan jouw droom interieur!

Zo gaan we stap voor stap te werk:

Kosten interieuradvies €1850,-

Interieuradvies bij ons in de studio

LET'S GET IN CONTACT!

BOEK JOUW PERSOONLIJKE INTERIEURADVIES HIER

*Prijs per ruimte en incl. btw 
* Aanbieding geldig in Arnhem en binnen een
 half uur rij afstand vanaf onze studio 

Annet & Marcel - Ede

We zijn super enthousiast over de samenwerking met Interieurstudio Airé . Ze werken professioneel. En wat leuk en prettig is, is dat je echt samen een traject in gaat. Ze blijven met je meedenken! In alle fases van je project. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Willemijn & Stefan - Huizen 

Vorig jaar kochten wij een bestaande woning. Bij het maken van de verbouwplannen kwamen ook de twijfels. We deelden onze vragen en wensen met studio Airé. Jella heeft dit vertaald naar een ontwerp dat tot in de puntjes is uitgewerkt, over elk detail is nagedacht. Er is gezorgd voor een prachtige box met stalen, zodat je houvast hebt als je op zoek gaat naar de juiste meubels. Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van studio Airé en heel blij met het resultaat. Jella is heel professioneel, betrokken, geïnteresseerd en perfectionistisch. Wij zijn zo tevreden met de diensten van studio Airé dat we hen ook gevraagd hebben om een ontwerp voor de zolder te maken. En ook dit project heeft een plan opgeleverd wat al onze verwachtingen overtroffen heeft!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Angelique & Tom - Duiven 

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Sanne & Rick - Leusden

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwbouwwoning gekocht. We zijn op zoek gegaan naar een interieurstylist die ons al in een vroeg stadium kon helpen met allerlei belangrijke keuzes. We kwamen uit bij studio Airé, hun stijl sprak ons heel erg aan. Na een uitgebreide intake is Jella met onze wensen aan de slag gegaan en ook tijdens het proces hadden we heel fijn contact. Na een aantal weken zijn we uitgenodigd bij Airé op kantoor waar ze het plan aan ons presenteerden. Precies onze smaak en met een heleboel leuke ideeën waar we zelf nooit op zouden komen. Het lijkt misschien een grote stap om iemand te betalen om naar je interieur te kijken maar dit is het dubbel en dwars waard. De uitwerking van het interieuradvies was zeer uitgebreid, wij zijn super tevreden met het eindproduct en raden studio Airé zeker aan!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Jacqueline & René - Leusden

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Dieke & Peter - Blaricum

In 2020 hebben we ons nieuwe huis laten inrichten door Bo van Interieurstudio Airé. Bo heeft een hele prettige persoonlijkheid, met stijlvolle ideeën en ze neemt goed het initiatief. Dat is heel fijn om alles op elkaar af te kunnen stemmen. Tijdens de bouw van ons huis is studio Airé komen kijken om ook een gevoel te krijgen bij het huis. We hebben heel erg het gevoel gehad dat we samen zijn opgetrokken tijdens het bouwproces. Als laatste heeft Bo alles bij elkaar gebracht door het geheel af te stylen, waardoor het hele plaatje compleet is geworden. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben dankzij studio Airé een prachtig en sfeervol interieur gekregen. Heel veel dank!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Erin & Rik - Dordrecht

Bo heeft ons geholpen om een keukenontwerp te maken voor ons nieuwbouw huis. Het was geen makkelijke puzzel, maar ze heeft goed met ons meegedacht om tot een ontwerp te komen die past bij de totale ruimte en aansluit op hoe we de keuken praktisch gaan gebruiken. We wilden geen ‘standaard’ keuken en we zijn erg blij met haar ideeën wat betreft materialen en kleurgebruik. We waren ook erg blij dat het ontwerp ons hielp om goed voorbereid naar de keukenboer te gaan. Het hielp ons om de juiste vragen te stellen en makkelijk knopen door te haken. Uiteindelijk scheelt dat heel veel tijd!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ