Ga je nieuw bouwen of verbouwen? Weet je niet waar te beginnen? Welke keuzes te maken zodat je interieur straks aanvoelt als een geheel? Hoe je een optimaal lichtplan creëert? Welke keukenopstelling goed aansluit bij de indeling van de ruimte? Hoe je kleuren en materialen combineert tot een tijdloos geheel? Samen werken we toe naar een sfeervol ontwerp dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid, woonwensen en type woning. Zo zorgen we ervoor dat er wordt nagedacht over alle details met als resultaat een stijlvol interieur waar jij je de komende jaren helemaal in thuis voelt!

Pakket 02  interieuradvies

We starten het project op door jouw woonwensen uitgebreid te bespreken.
We geven een toelichting op onze werkwijze waarbij we ook graag horen wat jij prettig zou vinden in een samenwerking. Tevens plannen we meerdere overlegmomenten in om ervoor te zorgen dat we samen op het goede pad zitten en blijven.

Zodra we alle benodigde informatie in huis hebben, starten we met het maken van de indelingsvoorstellen. We bepalen met elkaar welke indeling de basis gaat vormen voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Tevens creëren we een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. 

Het maken van het lichtplan en een eerste keukenontwerp is de volgende stap. Daarnaast stellen we een concept op van kleuren en materialen. Middels verschillende overlegmomenten werken we toe naar het gewenste eindresultaat. 

Bij de eindpresentatie bespreken we alle definitieve keuzes aan de hand van stalen en samples. Er is een concreet advies ontstaan voor kleuren, materialen, keukenontwerp, meubels en verlichting. Een sfeervol, creatief en gedetailleerd plan dat tot uitvoering gebracht kan worden. 

Alle adviezen worden overzichtelijk gebundeld in een projectdossier. Je ontvangt een interieurbox met bijbehorende stalen en samples.

Tot slot heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons stylisten netwerk. We kunnen je in contact brengen met woon gerelateerde winkels en bedrijven. Hierdoor kunnen we jou voorzien van prettige begeleiding en interessante kortingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Stappen in proces

Stap 1

Stap 2

Stap 3

In deze fase creëren we een compleet interieuradvies voor je waarbij we nadenken over alle details, rekening
houdend met het budget. Van keukenontwerp tot aan het meubelplan en uitgebreid lichtplan.

KENNISMAKEN?

We starten met een persoonlijke kennismaking door een bezoek op locatie. Zo kunnen we zoveel
mogelijk belangrijke informatie vergaren. We willen precies weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. 

Tot slot presenteren we jou het interieuradvies in onze studio aan de hand van alle tastbare stalen van kleuren en materialen. We gaan voor een plan dat volledig naar wens is en jouw verwachtingen overtreft!

Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Uitgebreid intakegesprek aan huis

LET’S START
/ 2D plattegrond met twee à drie indelingsvoorstellen
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S GET CREATIVE
/ Interieurontwerp met maatvoering 
/ Moodboard met sfeerbeelden
/ Concept keukenontwerp
/ Concept voor lichtplan met lichtpunten
/ Concept voor kleuren en materialen
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S PRESENT
/ Eindpresentatie bij Studio Airé
/ Keukenontwerp 
/ Lichtplan met armaturen
/ Kleur- en materialenplan
/ Meubelplan inclusief maatwerk
/ Twee à drie keypiece accessoires 
/ Optioneel: 3D tekening op basis van de gekozen indeling
/ Afsluitend adviesgesprek inclusief 1 aanpassingsronde

LET’S GET YOU STARTED
/ Interieurbox met bijbehorende stalen en samples
/ Alle adviezen overzichtelijk gebundeld in een digitaal en geprint portfolio
/ Projectbegeleiding à 4 uur, denk hierbij aan een winkelbezoek of het bestellen van productenPakket 02    VANAF €3500

* Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer, keuken, hal en toilet.  Overige ruimtes in overleg
* Prijzen incl. btw en excl. reiskostenvergoeding van €0,29 per km buiten Arnhem
* Projectbegeleiding op basis van uurtarief à €95,-DIEKE & PETER - BLARICUM

In 2020 hebben we ons nieuwe huis laten inrichten door Bo van Interieurstudio Airé. Bo heeft een hele prettige persoonlijkheid, met stijlvolle ideeën en ze neemt goed het initiatief. Dat is heel fijn om alles op elkaar af te kunnen stemmen. Tijdens de bouw van ons huis is studio Airé komen kijken om ook een gevoel te krijgen bij het huis. We hebben heel erg het gevoel gehad dat we samen zijn opgetrokken tijdens het bouwproces. Als laatste heeft Bo alles bij elkaar gebracht door het geheel af te stylen, waardoor het hele plaatje compleet is geworden. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben dankzij studio Airé een prachtig en sfeervol interieur gekregen. Heel veel dank!

WILLEMIJN & STEFAN - HUIZEN 

Vorig jaar kochten wij een bestaande woning. Bij het maken van de verbouwplannen kwamen ook de twijfels. We deelden onze vragen en wensen met studio Airé. Jella heeft dit vertaald naar een ontwerp dat tot in de puntjes is uitgewerkt, over elk detail is nagedacht. Er is gezorgd voor een prachtige box met stalen, zodat je houvast hebt als je op zoek gaat naar de juiste meubels. Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van studio Airé en heel blij met het resultaat. Jella is heel professioneel, betrokken, geïnteresseerd en perfectionistisch. Wij zijn zo tevreden met de diensten van studio Airé dat we hen ook gevraagd hebben om een ontwerp voor de zolder te maken. En ook dit project heeft een plan opgeleverd wat al onze verwachtingen overtroffen heeft!

ANNET & MARCEL - EDE 

We zijn super enthousiast over de samenwerking met Interieurstudio Airé . Ze werken professioneel. En wat leuk en prettig is, is dat je echt samen een traject in gaat. Ze blijven met je meedenken! In alle fases van je project. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

SANNE & RICK  - LEUSDEN 

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwbouwwoning gekocht. We zijn op zoek gegaan naar een interieurstylist die ons al in een vroeg stadium kon helpen met allerlei belangrijke keuzes. We kwamen uit bij studio Airé, hun stijl sprak ons heel erg aan. Na een uitgebreide intake is Jella met onze wensen aan de slag gegaan en ook tijdens het proces hadden we heel fijn contact. Na een aantal weken zijn we uitgenodigd bij Airé op kantoor waar ze het plan aan ons presenteerden. Precies onze smaak en met een heleboel leuke ideeën waar we zelf nooit op zouden komen. Het lijkt misschien een grote stap om iemand te betalen om naar je interieur te kijken maar dit is het dubbel en dwars waard. De uitwerking van het interieuradvies was zeer uitgebreid, wij zijn super tevreden met het eindproduct en raden studio Airé zeker aan!

REVIEWS