Ga je nieuw bouwen of verbouwen? Weet je niet waar te beginnen?

We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen op je afkomen. Welke kleuren en materialen vormen een mooi geheel? Welke stappen je moet zetten en in welke volgorde? Hoe creëer je een lichtplan met goede basis- en sfeerverlichting? Welke keukenopstelling sluit het best aan bij de indeling van de totale ruimte? 

Geen zorgen, samen werken we toe naar een sfeervol en compleet ontwerp dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je woonwensen en het type woning. Met als resultaat een stijlvol interieur waar jij je de komende jaren helemaal in thuis voelt!

Pakket 03  interieuradvies nieuwbouw of verbouw

We starten het project op door je woonwensen uitgebreid te bespreken.
We geven een toelichting op onze werkwijze waarbij we ook graag horen wat jij prettig zou vinden in een samenwerking. Tevens plannen we meerdere overlegmomenten in om ervoor te zorgen dat we samen op het goede pad zitten en blijven.

Zodra we alle benodigde informatie in huis hebben, starten we met het maken van de indelingsvoorstellen. We bepalen met elkaar welke indeling de basis gaat vormen voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Tevens creëren we een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. 

Vervolgens is het lichtplan en het keukenontwerp aan de beurt. Daarnaast stellen we een concept op van kleuren en materialen. Middels verschillende overlegmomenten werken we toe naar het gewenste eindresultaat. 

Bij de eindpresentatie bespreken we alle definitieve keuzes aan de hand van stalen en samples. Er is een compleet plan ontstaan voor kleuren, materialen, keukenontwerp, meubels, verlichting en meer. 

Het is ons doel om het ontwerp geheel naar je zin te maken. Er ligt een plan voor je klaar dat enkel nog uitgevoerd hoeft te worden. Ook hierin kunnen we je begeleiden en ontzorgen. We delen graag ons uitgebreiden en professionele  netwerk met je. 

Jouw persoonlijke interieuradvies wordt overzichtelijk gebundeld in een projectdossier. Je ontvangt een interieurbox met bijbehorende stalen en samples.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Stappen in proces

Stap 1

Stap 2

Stap 3

We creëren jouw persoonlijke interieurontwerp waarbij we nadenken over alle details, rekening houdend met het beschikbare budget. 

KENNISMAKEN?

We starten met een persoonlijke kennismaking door een bezoek op locatie. We willen precies weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. 

We verwelkomen je in onze studio waar we de plannen doornemen. We gaan voor een plan dat volledig naar wens is en jouw verwachtingen overtreft!

Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Uitgebreid intakegesprek aan huis

LET’S START
/ 2D plattegrond met twee à drie indelingsvoorstellen
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S GET CREATIVE 1.0
/ Interieurontwerp met maatvoering 
/ Concept voor lichtplan met lichtpunten
/ Concept keukenontwerp
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S GET CREATIVE 2.0
/ Moodboard met sfeerbeelden
/ Keukenontwerp 
/ Kleur- en materialenplan
/ Meubelplan inclusief maatwerk
/ Raamdecoratie
/ Lichtplan met armaturen
/ Twee à drie keypiece accessoires 
/ Optioneel: 3D tekening op basis van de gekozen indeling

LET’S PRESENT
/ Eindpresentatie bij Studio Airé
/ Afsluitend adviesgesprek inclusief 1 aanpassingsronde

LET’S GET YOU STARTED
/ Interieurbox met bijbehorende stalen en samples
/ Alle adviezen overzichtelijk gebundeld in een digitaal en geprint portfolio
/ Projectbegeleiding à 4 uur voor o.a. aankoopbegeleiding en bezoek aan de bouwPakket 03    VANAF €3500

* Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer, keuken, hal en toilet.  Overige ruimtes in overleg
* Prijzen incl. btw en excl. reiskostenvergoeding van €0,39 per km buiten Arnhem
* Projectbegeleiding op basis van uurtarief à €95,-DIEKE & PETER - BLARICUM

In 2020 hebben we ons nieuwe huis laten inrichten door Bo van Interieurstudio Airé. Bo heeft een hele prettige persoonlijkheid, met stijlvolle ideeën en ze neemt goed het initiatief. Dat is heel fijn om alles op elkaar af te kunnen stemmen. Tijdens de bouw van ons huis is studio Airé komen kijken om ook een gevoel te krijgen bij het huis. We hebben heel erg het gevoel gehad dat we samen zijn opgetrokken tijdens het bouwproces. Als laatste heeft Bo alles bij elkaar gebracht door het geheel af te stylen, waardoor het hele plaatje compleet is geworden. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben dankzij studio Airé een prachtig en sfeervol interieur gekregen. Heel veel dank!

WILLEMIJN & STEFAN - HUIZEN 

Vorig jaar kochten wij een bestaande woning. Bij het maken van de verbouwplannen kwamen ook de twijfels. We deelden onze vragen en wensen met studio Airé. Jella heeft dit vertaald naar een ontwerp dat tot in de puntjes is uitgewerkt, over elk detail is nagedacht. Er is gezorgd voor een prachtige box met stalen, zodat je houvast hebt als je op zoek gaat naar de juiste meubels. Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van studio Airé en heel blij met het resultaat. Jella is heel professioneel, betrokken, geïnteresseerd en perfectionistisch. Wij zijn zo tevreden met de diensten van studio Airé dat we hen ook gevraagd hebben om een ontwerp voor de zolder te maken. En ook dit project heeft een plan opgeleverd wat al onze verwachtingen overtroffen heeft!

ANNET & MARCEL - EDE 

We zijn super enthousiast over de samenwerking met Interieurstudio Airé . Ze werken professioneel. En wat leuk en prettig is, is dat je echt samen een traject in gaat. Ze blijven met je meedenken! In alle fases van je project. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

SANNE & RICK  - LEUSDEN 

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwbouwwoning gekocht. We zijn op zoek gegaan naar een interieurstylist die ons al in een vroeg stadium kon helpen met allerlei belangrijke keuzes. We kwamen uit bij studio Airé, hun stijl sprak ons heel erg aan. Na een uitgebreide intake is Jella met onze wensen aan de slag gegaan en ook tijdens het proces hadden we heel fijn contact. Na een aantal weken zijn we uitgenodigd bij Airé op kantoor waar ze het plan aan ons presenteerden. Precies onze smaak en met een heleboel leuke ideeën waar we zelf nooit op zouden komen. Het lijkt misschien een grote stap om iemand te betalen om naar je interieur te kijken maar dit is het dubbel en dwars waard. De uitwerking van het interieuradvies was zeer uitgebreid, wij zijn super tevreden met het eindproduct en raden studio Airé zeker aan!

REVIEWS

ONZE PARTNERS