Vind je het leuk om bezig te zijn met interieur maar kom je er niet helemaal uit? Vraag jij jezelf af hoe je een samenhangend en sfeervol geheel creëert? Heb je hulp nodig bij het doorhakken van knopen zodat je de juiste keuzes maakt?

We nodigen je uit in onze studio om gezamenlijk aan de slag te gaan met het creëren van jouw persoonlijke interieurplan. 

Pakket 01     compact interieuradvies

Pakket 01      
compact
interieuradvies

Door een persoonlijke kennismaking  starten we met een goede voorbereiding. We bespreken vooraf uitgebreid jouw woonwensen.

Afhankelijk van de beginsituatie sturen we je twee indelingsvoorstellen toe waar we samen naar gaan kijken. Van daaruit definiëren we een ideale indeling. Ook kijken we naar je voorkeur voor stijl en sfeer. We bepalen samen welke richting we opgaan. 

Op basis van de gekozen indeling en je voorkeur voor stijl & sfeer bereiden wij van Studio Airé het interieuradvies voor. We zorgen ervoor dat we klaar zijn voor jouw komst in de studio!

In onze studio beschikken we over een uitgebreide collectie aan stalen. Zo hebben we de mooiste behangsoorten, verschillende verfwaaiers, vloeren, raamdecoratie, vloerkleden en meer.

 

Tijdens jouw bezoek aan onze studio beantwoorden we graag al jouw vragen over kleuren, materialen, meubels, verlichting en raamdecoratie. 

Samen blijven we filteren en keuzes maken totdat we tot een concreet plan komen. We geven je enkele stalen mee ter referentie. 

Na deze inspirerende dag nemen wij (Studio Airé) de tijd om het interieuradvies tot in detail voor je uit te werken zodat je hiermee zelf aan de slag kunt. 

Zo is dit compacte interieuradvies ideaal wanneer je snel aan de slag wilt met de handvatten die wij je geven. 

Wat kun je van ons verwachten?

Stap 3

In de studio definiëren we jouw stijl en filteren we kleuren en materialen. We maken samen keuzes voor meubels en verlichting om zo tot een interieurplan te komen. 

Stap 2

Stap 1

Stappen in proces

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

KENNISMAKEN?

Een doordacht interieurontwerp vergt voorbereiding. We bespreken uitgebreid je woonwensen en we verdiepen ons in jouw woning. We bepalen samen de ideale lay-out van de ruimte(s).

Na jouw bezoek aan ons nemen wij van Studio Airé de tijd om alles overzichtelijk voor je uit te werken zodat je hiermee snel en gericht aan de slag kunt. 

Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Intakegesprek aan huis
/ Verzamelen van benodigde informatie

LET’S START
/ Voorbereiding door Studio Airé
/ 2D plattegrond met twee indelingsvoorstellen
/ Tussentijds adviesgesprek 
/ Definitieve indeling bepalen 
/ Voorkeur voor stijl & sfeer bepalen

LET’S GET CREATIVE
/ Gezamenlijke inspiratiesessie op locatie bij Studio Airé 
/ Kleur- en materialenplan samenstellen
/ Bespreken van al jouw woonvragen
/ Filteren en keuzes maken, interieurplan vormgeven
/ Optioneel: maatwerk met maatvoering

LET’S PRESENT
/ Alle besproken adviezen en interieurtips overzichtelijk gebundeld in een digitaal portfolio
/ Compacte interieurbox met stalen
/ Projectbegeleiding à 2 uur voor o.a. aankoopbegeleiding

Pakket 01      VANAF €1800

* We behandelen één of meerdere ruimtes, afhankelijk van jouw woonvragen
* Prijzen incl. btw ANGELIQUE & TOM - DUIVEN 

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

JACQUELINE & RENÉ - LEUSDEN 

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

REVIEWS

ONZE PARTNERS