Heb je vragen over je woning? Weet je niet hoe je een samenhangend geheel creëert? Blijf je twijfelen? Ben je bang om verkeerde keuzes te maken maar wil je toch snel knopen doorhakken?

Wij nodigen je uit in onze studio om gezamenlijk aan de slag te gaan met het creëren van jouw persoonlijke interieurplan. 

Pakket 01     INSPIRATIESESSIE bij studio Airé

Pakket 01      inspiratiesessie bij studio airé

We starten met een goede voorbereiding door vooraf uitgebreid jouw woonwensen te bespreken. Hiermee bereiden we de inspiratiesessie voor zodat we klaar zijn voor jouw komst in de studio. Zo maken we al een indelingsvoorstel waar we samen naar gaan kijken. 

Eenmaal in de studio beginnen we met het definiëren van de ideale indeling.

We bekijken verschillende sfeerbeelden ter inspiratie om te bepalen waar je voorkeur voor stijl naar uitgaat.

In onze studio beschikken we over een uitgebreide collectie aan stalen. Zo hebben we de mooiste behangsoorten, verschillende verfwaaiers, vloeren, raamdecoratie, vloerkleden en meer.

 

Je kunt tijdens de inspiratiesessie al je woonvragen aan ons stellen.

Samen blijven we filteren totdat we tot een concreet plan komen. We geven je enkele stalen mee ter referentie. 

Na deze inspirerende dag nemen wij van Studio Airé de tijd om het interieuradvies tot in detail voor je uit te werken zodat je hiermee zelf aan de slag kunt. 

Wat kun je van ons verwachten?

Stap 3

In de studio filteren we kleuren en materialen en zoeken we naar meubels en verlichting om zo samen tot een interieurplan te komen. 

Stap 2

Stap 1

Stappen in proces

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

KENNISMAKEN?

Een doordacht interieurontwerp vergt de nodige voorbereiding. We bespreken uitgebreid jouw woonwensen en we verdiepen ons in jouw woning. 

Na de inspiratiesessie nemen wij van Studio Airé de tijd om alles overzichtelijk uit te werken zodat je hiermee gericht aan de slag kunt.

* We behandelen één of meerdere ruimtes, afhankelijk van jouw woonvragen
Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Kennismaking
/ Verzamelen van benodigde informatie

LET’S START
/ Voorbereiding door Studio Airé op basis van alle aangeleverde informatie

LET’S GET CREATIVE
/ Gezamenlijke inspiratiesessie op locatie bij Studio Airé 
/ Indeling definiëren 
/ Stijl bepalen
/ Keuzes maken voor kleuren en materialen 
/ Vragen over meubels en verlichting bespreken

LET’S PRESENT
/ Alle besproken adviezen en interieurtips overzichtelijk gebundeld in een digitaal portfolio
Pakket 01      VANAF €1500

ANGELIQUE & TOM - DUIVEN 

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

JACQUELINE & RENÉ - LEUSDEN 

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

REVIEWS