Voelt je bestaande interieur niet aan als een sfeervol en samenhangend geheel? Blijf je twijfelen over keuzes en kun je geen knopen doorhakken?

Of ga je verhuizen naar een bestaande woning en wil je ervoor zorgen dat er direct een sterk interieurontwerp wordt neergezet waarover goed is nagedacht?

Met onze ervaring nemen wij je keuzestress weg en zorgen we er met liefde voor dat je straks optimaal kunt genieten van jouw stijlvolle woning.

Pakket 02     interieuradvies bestaande woning

Pakket 02      interieuradvies bestaande woning

In een persoonlijke kennismaking starten we het project op door jouw woonwensen uitgebreid te bespreken.

Zodra we alle benodigde informatie in huis hebben, starten we met het maken van de indelingsvoorstellen. We bepalen met elkaar welke indeling de basis gaat vormen voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Tevens creëren we een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. 

Vervolgens gaan we in onze studio voor jou aan de slag met het creëren van een stijlvol en samenhangend interieur. Dit is een creatief proces waar we met veel passie en aandacht aan werken. 

Bij de eindpresentatie bespreken we het volledige interieurontwerp waarin we je adviseren over kleuren, materialen, meubels, aanvullende verlichting en meer.

Het is ons doel om het ontwerp geheel naar je zin te maken. Er ligt een plan voor je klaar dat enkel nog uitgevoerd hoeft te worden. Ook hierin kunnen we je begeleiden en ontzorgen. We delen graag ons uitgebreide en professionele netwerk met je. 

Jouw persoonlijke interieuradvies wordt overzichtelijk gebundeld in een projectdossier. Je ontvangt een interieurbox met bijbehorende stalen en samples.

Wat kun je van ons verwachten?

Stap 3

We creëren jouw persoonlijke interieurontwerp waarbij we nadenken over alle details, rekening houdend met het beschikbare budget.

Stap 2

Stap 1

Stappen in proces

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

KENNISMAKEN?

We starten met een persoonlijke kennismaking door een bezoek op locatie. We willen precies weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. 

We verwelkomen je in onze studio waar we de plannen doornemen. We gaan voor een plan dat volledig naar wens is en jouw verwachtingen overtreft!

Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Intakegesprek aan huis

LET’S START
/ 2D plattegrond met twee indelingsvoorstellen
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S GET CREATIVE
/ Interieurontwerp met maatvoering 
/ Moodboard met sfeerbeelden
/ Creëren van kleur- en materialenplan
/ Kleur- en materialenplan
/ Raamdecoratie
/ Meubelplan 
/ Advies voor verlichting (bestaande punten)
/ Optioneel: 3D tekening op basis van de gekozen indeling

LET’S PRESENT
/ Eindpresentatie bij Studio Airé
/ Afsluitend adviesgesprek inclusief 1 aanpassingsronde

LET’S GET YOU STARTED
/ Interieurbox met bijbehorende stalen en samples
/ Alle adviezen overzichtelijk gebundeld in een digitaal en geprint portfolio
/ Projectbegeleiding à 2 uur voor o.a. aankoopbegeleiding Pakket 02      VANAF €2500

* Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer, keuken, hal en toilet.  Overige ruimtes in overleg
* Prijzen incl. btw en excl. reiskostenvergoeding van €0,39 per km buiten Arnhem
* Projectbegeleiding op basis van uurtarief à €95,-ANGELIQUE & TOM - DUIVEN 

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

JACQUELINE & RENÉ - LEUSDEN 

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

REVIEWS

ONZE PARTNERS