Voelt je interieur niet aan als een sfeervol en samenhangend geheel? Wil je binnen je bestaande woning veranderingen doorvoeren maar weet je niet waar te beginnen? Blijf je twijfelen over keuzes en kun je geen knopen doorhakken? Of ga je verhuizen naar een bestaande woning en wil je ervoor zorgen dat er direct een sterk interieurontwerp wordt neergezet waarover goed is nagedacht? Door samen aan de slag te gaan met het uitwerken van je woonwensen, zorgen wij er met liefde voor dat je straks optimaal kunt genieten van jouw stijlvolle woning!

Pakket 01      interieuradvies 

Pakket 01      interieuradvies

We starten het project op door jouw woonwensen uitgebreid te bespreken.
We geven een toelichting op onze werkwijze waarbij we ook graag horen wat jij prettig zou vinden in een samenwerking. 

Zodra we alle benodigde informatie in huis hebben, starten we met het maken van de indelingsvoorstellen. We bepalen met elkaar welke indeling de basis gaat vormen voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Tevens creëren we een moodboard om de juiste sfeer te bepalen. 

Vervolgens gaat Interieurstudio Airé in de studio aan de slag met het creëren van een stijlvol en samenhangend interieur. 

Bij de eindpresentatie bespreken we het interieurontwerp met advies voor kleuren, materialen, meubels en aanvullende verlichting.

Alle adviezen worden overzichtelijk gebundeld in een projectdossier. Je ontvangt een interieurbox met bijbehorende stalen en samples.

Tot slot heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons stylisten netwerk. We kunnen je in contact brengen met woon gerelateerde winkels en bedrijven. Hierdoor kunnen we jou voorzien van prettige begeleiding en interessante kortingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Stap 3

In deze fase creëren we het interieuradvies waarbij we nadenken over alle details, rekening houdend met het budget. Van kleuren en materialen tot aan het meubelplan en advies voor verlichting.

Stap 2

Stap 1

Stappen in proces

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

KENNISMAKEN?

We starten met een persoonlijke kennismaking door een bezoek op locatie. Zo kunnen we zoveel
mogelijk belangrijke informatie vergaren. We willen precies weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. 

Tot slot presenteren we jou het interieuradvies in onze studio aan de hand van alle tastbare stalen van kleuren en materialen. We gaan voor een plan dat volledig naar wens is en jouw verwachtingen overtreft!

* We behandelen één of meerdere ruimtes, afhankelijk van jouw woonvragen
* Prijzen incl. btw en excl. reiskostenvergoeding van €0,29 per km buiten Arnhem 
* Projectbegeleiding op basis van uurtarief à €95,00Neem contact op

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Intakegesprek aan huis

LET’S START
/ 2D plattegrond met twee indelingsvoorstellen
/ Tussentijds adviesgesprek

LET’S GET CREATIVE
/ Interieurontwerp met maatvoering 
/ Moodboard met sfeerbeelden
/ Creëren van kleur- en materialenplan

LET’S PRESENT
/ Eindpresentatie bij Studio Airé
/ Kleur- en materialenplan
/ Meubelplan 
/ Advies voor verlichting (bestaande punten)
/ Optioneel: 3D tekening op basis van de gekozen indeling
/ Afsluitend adviesgesprek inclusief 1 aanpassingsronde

LET’S GET YOU STARTED
/ Interieurbox met bijbehorende stalen en samples
/ Alle adviezen overzichtelijk gebundeld in een digitaal en geprint portfolio
/ Projectbegeleiding à 2 uur voor hulp bij het bestellen van productenPakket 01      VANAF €2500

ANGELIQUE & TOM - DUIVEN 

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

JACQUELINE & RENÉ - LEUSDEN 

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

REVIEWS