Afstyling is te vergelijken met de kers op de taart. De juiste finishing touch zorgt voor het persoonlijk en sfeervol maken van een interieur. Waar ga je iets aan de wand hangen? Waar ga je accessoires plaatsen? Welke vorm, kleur en materiaal kies je? Een interieur is pas af wanneer er ook over de laatste details wordt nagedacht. Voor ons een feestje om in mee te denken!

Pakket 04  interieurstyling 

Wanneer je kiest voor het laten stylen van je woning is het van belang dat we goed in beeld krijgen wat jouw interieur nog nodig heeft. Een interieur kan zijn ontstaan vanuit je eigen plan of vanuit een interieurontwerp dat eerder al is gecreëerd door Studio Airé.

Na onze inventarisatie gaan wij aan de slag met het zoeken naar geschikte items. We houden rekening met accessoires en kunst die al in bezit zijn.  

Door het selecteren van producten met de juiste vormen, materialen, kleuren, texturen én grootte weten we de punten op de i te zetten voor een persoonlijk en sfeervol interieur.

Wanneer alles door ons verzameld is, nemen we dit mee naar je woning. Daar zetten we elk item op z'n plek.  We zorgen ervoor dat er een prachtig geheel ontstaat zodat je interieur helemaal "af" voelt!


Wat kun je van ons verwachten?

Stappen in proces

Stap 1

Stap 2

Stap 3

We starten met inventariseren. Ben je een bestaande klant waarvan we het interieur al kennen of ben je een nieuwe klant? Wat is er nodig?

Op basis van jouw huidige interieur en je wensen zullen we de juiste accessoires gaan verzamelen. Met een auto
volgeladen komen we aan bij je thuis.

Eenmaal bij je thuis zetten we alle items op de juiste plek. We vertrekken wanneer jouw interieur aanvoelt als een sfeervol en persoonlijk thuis!

KENNISMAKEN?

Neem contact op

Pakket 04    VANAF €1500

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER
/ Intakegesprek aan huis
/ Inventariseren van behoefte

LET’S  GET CREATIVE
/ Creëren van een persoonlijk styling plan
/ Inkopen en verzamelen van benodigde producten

LET’S PRESENT
/ Afstyling op locatie


* Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer, keuken en hal, overige ruimtes in overleg
* Prijzen incl. btw en excl. reiskostenvergoeding van €0,29 per km buiten Arnhem 
* Projectbegeleiding op basis van uurtarief à €95,00Susanne & Joseph - Arnhem

Met liefde schrijven we een review over studio Airé; zij hebben ons ontzettend goed, professioneel en kundig geholpen en een fantastisch interieur advies gegeven met geweldig eindresultaat. Al onze wensen zijn verwerkt in het adviesplan, met een prachtig interieur als resultaat. Studio Airé heeft talent voor haar vak, ook als het gaat om de afstyling. Nadat alle meubels stonden, hebben zij onze woning aangekleed met de nodige accessoires, kunst en planten. Hier hadden we zelf geen tijd voor en ook geen kijk op. Door de interieurstyling van studio Airé is ons huis echt een warm geheel geworden. De styling is met zoveel zorg uitgezocht! We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken/inrichten/mooi kunnen krijgen zoals het nu is.

REVIEWS

ONZE PARTNERS