We staan voor een persoonlijke en professionele aanpak. Niet alleen willen we het beste resultaat leveren aan jou als klant, een prettige samenwerking vinden we ook heel belangrijk. We vertellen je daarom graag iets over onszelf zodat je ons beter kunt leren kennen. 

Bo (l) en Jella (r), twee gepassioneerde interieurontwerpers. Samen hebben we vele jaren van kennis en ervaring opgedaan binnen de interieur branche. We vullen elkaar goed aan in onze werkzaamheden. Dankzij onze brede achtergrond hebben we een gevarieerd portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. 

Over ons

Wie zijn wij?

Jella: Reizen en verschillende culturen ontdekken, beurzen en woonwinkels bezoeken, fashion trends volgen.
Bo: De mens zelf. Het persoonlijke karakter van een mens is prachtig! Ik kan goed luisteren naar mensen en woorden vertalen naar iets moois.

Wat inspireert jou?

Jella: Door met mijn man en onze honden te wandelen in de natuur. Daar geniet ik enorm van en zo kom ik tot rust. Of shoppen met vriendinnen, dat werkt ook heel ontspannend voor me!
Bo: Door heerlijk te tennissen of te shoppen, maar ook door te ontspannen met familie en vrienden.

Jella: Mijn sterke eigenschappen kunnen soms een valkuil worden. Bijvoorbeeld wanneer ik iets te gefocust ben op de details. Voor mijn werk meestal wel fijn ;)
Bo: Ik ben echt een doener, ik ga soms sneller dan ik nadenk. Toch denk ik ook dat dit mij wel op een positieve manier typeert. 

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefst?

Wat zijn je minder sterke eigenschappen?

Jella Bijen en Bo Pauwelsen

Wat is jullie naam?

Jella:  Ik ben gedreven en streef graag naar het beste resultaat. Daarnaast ben ik zorgzaam en heel zuinig op de mensen om me heen. 
Bo: Dan moet ik wel zeggen mijn toegankelijkheid, ik help graag en sta altijd voor iedereen klaar. Ook ben ik technisch sterk onderlegd. Ik ben de gadget freak van het team.

Wat zijn je sterke eigenschappen?

Jella: Dan zou ik direct een ticket boeken
naar Sydney, Australië.  Daar heb ik een jaar gewoond en gewerkt. De liefde voor architectuur en interieur is daar nog sterker geworden. 
Bo: Midden in de stad! Ik ben echt fan van drive in woningen met daarbij een mooie besloten tuin voor bewoners.

Als je overal zou kunnen wonen, waar zou je dan wonen?

Jella: Ik wilde graag interieurarchitect worden. Toch ben ik eerst tien jaar docent primair onderwijs geweest voordat ik mijn hart durfde te volgen.
Bo: Vroeger wilde ik graag Advocaat worden. Snel stapte ik van dit idee af toen het creatieve in mij naar boven kwam.

Wat wilde je worden toen je jong was?

Jella: Na een burn-out in 2017 heb ik mezelf nog beter leren kennen. Daarna heb ik hard gewerkt om te komen waar ik nu ben. Daar ben ik dankbaar voor en heel trots op.  
Bo: Op waar ik nu sta. Genietend van het leven en van ons mooie bedrijf.  In mijn werk mag ik doen wat ik het allerliefste doe.

Waar ben je trots op?

Interview

Jella: Naast een interieur opleiding heb ik veel in de praktijk geleerd door ons eigen huis compleet te verbouwen. Verder heb gewerkt voor een nieuwbouw adviesbureau en binnen het interieuradvies team van woonwinkels Eijerkamp en Loft Arnhem. 

Waar heb je jouw kennis & ervaring opgedaan?

Bo: Jella is een gedreven en pure persoonlijkheid. Ze straalt altijd en de liefde voor haar medemens siert haar. Ondanks dat we verschillende personen zijn, voelen we elkaar heel goed aan, niets is mooier dan dat!

Jella: Bo is creatief, gezellig en een echte aanpakker. Ze heeft een hart van goud en ik ben blij dat we zo'n sterk team vormen door elkaar aan te vullen.

Hoe zou je Jella omschrijven?

Hoe zou je Bo omschrijven?

Jella: Ik kan goed luisteren en analyseren, hiermee weet ik goed de vertaling te maken van persoonlijke wensen naar een concreet plan.
Bo: Voor mij is het belangrijk dat een interieurplan uitvoerbaar en toegankelijk is. Ik ben enorme fan van maatwerk in combinatie met mooie standaard items.

Welke oplossingen bied jij jouw klanten?

Jella: Harvey & Otis (onze honden) zorgen meteen voor een lach op mijn gezicht. Verder heb ik een leuke man en gezellige vriendinnen waar ik mee kan lachen!
Bo: Mijn vriend, ik kan echt genieten van thuiskomen bij hem, want dan is het elk moment feest.

Wat maakt jou aan het lachen? 

Jella:  Ik houd van een persoonlijk huis dat warmte uitstraalt. Ik kies graag voor aarde tonen en iets vergrijsde kleuren. Dat vul ik aan met natuurlijke materialen zoals natuursteen, wol en linnen. Een stijlvol én tijdloos interieur. 
Bo: Ik ben erg fan van de moderne, klassieke en Scandinavische stijl. Warm, naturel met een mooi contrast.


Welke stijl typeert jou?

Jella: Ik let graag op details binnen een interieurontwerp, dat maakt dat het totaalplaatje klopt en aanvoelt als een geheel. Ik houd van duidelijke en goede communicatie en vind het prettig om het contact met de klant te onderhouden. Als het aankomt op het afstylen van een project ben ik helemaal in mijn nopjes. Dat is echt de kers op de taart voor mij.
Bo: Naast het interieurontwerp realiseren ligt mijn specialisatie bij het 3D visualiseren, dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Daarnaast ben ik, als ik het zelf zeg, grafisch ingesteld en zal ik ook jouw interieurplan mooi vormgeven in de uitwerking. Door mijn ervaring bij een keukenspeciaalzaak weet ik mooie keukens samen te stellen.

Wat is jouw specialisatie?

Bo: Ik heb mogen genieten van een opleiding bouwkunde, interieur design en styling academie. Daarnaast heb ik kennis op mogen doen bij Piet Boon, Flinders, Eijerkamp en bij een keukenspeciaalzaak.

Vrijblijvend kennismaken?