Portfolio

9

Onze opdrachtgever woonde al een aantal jaar in een prachtige boerderij maar vond het tijd om deze compleet te verbouwen. In samenwerking met de architect werd deze woning compleet ontworpen en verbouwd in een modern-landelijke stijl. Het is nu een prachtige plek geworden waar het hele gezin onbeperkt kan genieten. Het oog voor detail en de combinatie van verschillende materialen is kenmerkend voor dit project. 

Project Veluwe - sober wonen in een landelijk modern interieur

1

Bekijk project

Bekijk project

Onze opdrachtgever ging verhuizen van een gezellige woonwijk naar een groen buitengebied wegens de behoefte aan rust en ruimte. Deze prachtige woning werd samen met een architect ontworpen in een modern-landelijke stijl. Helemaal naar wens van de klant. Over alles werd nagedacht, niet alleen over esthetische details en zichtlijnen maar ook over de essentie van een duurzame woning.

Project Amersfoort - Stijlvol wonen in het buitengebied

2

Bekijk project

In Blaricum werd een vrijstaande woning onder architectuur gebouwd. Deze zou komen te staan op een fantastische plek aan het water met schitterend uitzicht. De toekomstige bewoners vroegen ons om er een persoonlijk thuis van te maken. 

Project Blaricum - modern interieur met aardetinten

3

Dit jonge gezin ging verhuizen naar een mooie, halfvrijstaande woning in Huizen. De woning is gebouwd in de jaren 30 stijl en er ligt een heerlijke tuin rondom. Er lag al een houten parket in de woonkamer en de wens bestond om deze te behouden. Vanwege de roodbruine uitstraling van de vloer bekeken we de mogelijkheden om deze te behandelen. Na het opschuren en afwerken van het hout met olie van Rigo Verffabriek, heeft de vloer weer een eigentijdse uitstraling die toch eer doet aan de bouwstijl van het huis. Sfeervol en karakteristiek. 

Project Huizen - tijdloos klassiek interieur

4

Bekijk project

Bekijk project

Een benauwd gevoel. Dat is wat de afgetimmerde kamertjes en het verlaagde plafond deze zolder gaven. De wens was om er een lichte en open ruimte van te maken waar meerdere functies samenkomen. En de zolder zou plek moeten bieden voor wassen, drogen, strijken, opbergen, slapen en douchen. Daarom ging voor dit project de gehele indeling op de schop!

Project Arnhem - zolder verbouwing jaren 30 woning   

5

Bekijk project

In de bosrijke omgeving van Arnhem-Noord staat deze half vrijstaande woning. Een royaal huis met ruim 200 m2 woonoppervlak. De bewoners verhuisden vanuit Utrecht naar Arnhem omdat zij behoefte hadden aan meer rust en ruimte. Dit bracht een uitdaging voor hen mee want hoe richt je zo’n ruime woning nu gezellig en efficiënt in? En hoe kwamen zij tot keuzes wanneer beide smaken zo uiteen lopen? 

Project Arnhem - Scandinavisch interieur met kleur

6

Bekijk project

Deze woning uit de jaren 30 kon wel wat liefde en aandacht gebruiken. Van binnen waren er veel jaren 70 elementen toegevoegd die niet bij de klassieke stijl van het huis pasten. We creëerden een interieurontwerp met een nieuwe indeling waarbij de keuken in verbinding zou komen met de living. Hiervoor werden een aantal muren verplaatst of helemaal weggehaald. Met zorg werden materialen voor de basis uitgekozen die het jaren 30 karakter weer eer aan deden, zo ook de houten visgraat vloer. 

Project Arnhem - design gecombineerd met authentieke elementen

7

Bekijk project

Het was verhuizen of verbouwen. De welbekende uitspraak van veel woningzoekenden. Dit gezin koos voor een verbouwing. Het huidige interieur werd volledig omgetoverd tot een nieuw plan waarin ze hun vorige woonkamer en keuken niet meer zouden herkennen.

Project Ede - Sfeervol modern interieur

8

Bekijk project

De wens van de bewoners was om niet terug te vallen in hun oude patroon van keuzes in het interieur. Logisch, want het voelt ook direct vertrouwt als je kiest wat je eerder ook al hebt gehad. Deze bewoners kozen ervoor om hulp in te schakelen en uit dat patroon te stappen. Heel gedurfd vinden wij aangezien je toch iemand inschakelt om jouw thuis te ontwerpen.

Project Oosterbeek - warm landelijk interieur

9