3

1

Na het eerste gesprek met deze klant was de matcht er direct. Hun wens? De aangekochte jaren 30 woning (welke overigens gemoderniseerd was) om te toveren naar hun thuis. Tijdens het eerste gesprek was de stijl van de klant duidelijk te zien in hun huidige woning. Het kon dan ook niet uitblijven dat er ook een aantal meubels mee zouden gaan naar de nieuwe woning. Er is niks mooiers dan het combineren van eigen items met nieuwe items.

3

2

Na het eerste gesprek met deze klant was de matcht er direct. Hun wens? De aangekochte jaren 30 woning (welke overigens gemoderniseerd was) om te toveren naar hun thuis. Tijdens het eerste gesprek was de stijl van de klant duidelijk te zien in hun huidige woning. Het kon dan ook niet uitblijven dat er ook een aantal meubels mee zouden gaan naar de nieuwe woning. Er is niks mooiers dan het combineren van eigen items met nieuwe items.

3

3

Na het eerste gesprek met deze klant was de matcht er direct. Hun wens? De aangekochte jaren 30 woning (welke overigens gemoderniseerd was) om te toveren naar hun thuis. Tijdens het eerste gesprek was de stijl van de klant duidelijk te zien in hun huidige woning. Het kon dan ook niet uitblijven dat er ook een aantal meubels mee zouden gaan naar de nieuwe woning. Er is niks mooiers dan het combineren van eigen items met nieuwe items.

Project Arnhem - Scandinavisch modern interieur

De klant gaf ons volledig carte blanche in hun stijl en wilde verrast worden. De woning is volledig gestript om zo weer op te bouwen naar een moderne woning anno 2020. Ze zeggen niet voor niets: je moet eerst iets afbreken voordat je het weer kan opbouwen. Dit traject heeft een lange tijd geduurd en de bewoner kluste zelf ook mee. Een moderne keuken, een open eethoek en een zithoek waar je je heerlijk kan terugtrekken als gezin kwam ook duidelijk naar voren. De ensuite kasten die vroeger aanwezig waren worden in de toekomst weer terug gebracht, maar het traject kent zijn fases.

Het kleurenpallet van een zachte roze/zand kleur gecombineerd met een koele grijs en contrasterende donker blauw zorgde voor de perfecte balans tussen strak en warm.

De hal had de modernisatie helaas niet goed overleefd. Het plan van de bewoners? Geheel stucen en de radiator vervangen voor een moderne variant, want er was toch niks anders meer mogelijk? Zeker wel, een karakteristieke hal met een moderne touch. Een nieuwe tegel lambrisering in een kleur die elders terug kwam, de huidige vloer en de radiator zwart poedercoaten en de hal werd terug gebracht naar de jaren 30.

Een prachtig eindresultaat waar we trots op zijn!

bekijk volgende project

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!