In Blaricum werd een vrijstaande woning onder architectuur gebouwd. Deze zou komen te staan op een fantastische plek aan het water met schitterend uitzicht.  De toekomstige bewoners vroegen ons om er een persoonlijk thuis van te maken. 


Project Blaricum - modern design interieur 

Het kleurenpalet werd gevormd vanuit het werk aan de wand. Het prachtige behang en het zachte vloerkleed vormen met hun textuur een warme samenhang. De design meubels zorgen voor een moderne touch. Contrast in het geheel wordt gecreëerd door de accentkleuren.

In de styling hebben we een combinatie gemaakt van accessoires die al in het bezit waren, aangevuld met enkele nieuwe items.

Het resultaat is een woning waar je kunt genieten van een heerlijke avond aan het water. Waar je kunt borrelen in de leefkeuken en kunt ontspannen in de zithoek.

Tijdens ons eerste gesprek kwam naar voren dat de opdrachtgevers graag reizen en fotograferen. Zij hadden een specifieke foto in gedachten die ze graag als uitgangspunt wilden gebruiken voor het interieur.

Wij worden erg enthousiast van persoonlijke items binnen een interieur. Dit geeft eigenheid en zorgt ervoor dat je huis aanvoelt als een thuis.

De woning zou vrij modern worden in zijn architectuur. Voldoende warmte in kleur en materiaal binnen het interieur zou wenselijk zijn om het geheel sfeervol en persoonlijk te maken. 

bekijk volgende project

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!