STUDIO AIRÉ creates timelessly unique spaces with a warm and personal touch

Heb je plannen om je bestaande woning te voorzien van een nieuw interieur? Ga je bouwen of verbouwen? In zo’n traject komt er een scala aan vragen en mogelijkheden op je af. Met onze ervaring nemen wij van STUDIO AIRÉ je keuzestress weg. We zorgen er met liefde voor dat je straks optimaal kunt genieten van jouw sfeervolle woning. 

Ons doel is om een stijlvol eigenzinnig ontwerp voor jou te creëren. We gaan voor een resultaat waarin de architectuur van je woning, je persoonlijkheid en voorkeur voor stijl & sfeer samensmelt. Maar bovenal, een ontwerp dat je verrast!

Hieronder lees je meer over de verschillende fases van het ontwerptraject. Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we in gesprek over het samenstellen van een pakket op maat dat aansluit bij jouw persoonlijke plannen en wensen.  

ONZE WERKWIJZE

Let’s get acquainted

In een vrijblijvende kennismaking bij jou op locatie bespreken we je plannen, wensen en voorkeuren. Het bezoek bij je thuis vinden we heel waardevol, het geeft ons op vele manieren inzicht in jouw persoonlijkheid. Mocht de voorkeur uitgaan naar een digitale kennismaking, is dit een prima alternatief. Tijdens ons gesprek geven we een toelichting op onze werkwijze waarbij we ook graag horen wat jij prettig zou vinden in een samenwerking. Na ons gesprek werken we een voorstel op maat voor je uit. Hierin specificeren we onze diensten en sturen we je de offerte toe. 

Let’s plan 

Zodra we akkoord hebben op de offerte, sturen we een opzet voor de planning toe. We zorgen voor meerdere overlegmomenten tijdens het traject. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we op het goede pad zitten en blijven. 

STUDIO AIRÉ creates timelessly unique spaces with a warm and personal touch

Binnen dit onderdeel werken we toe naar het definitieve ontwerp. Op basis van het besproken concept en jouw gegeven feedback creëren we een concreet kleur- en materialenplan, meubelplan, licht- en armaturenplan. De eerste offertes worden opgevraagd binnen ons netwerk. Vaak kun je profiteren van kortingen tussen de vijf en twintig procent op o.a. verf, behang, meubels, verlichting en accessoires. Daarnaast werken we het maatwerk uit in 2D zodat de interieurbouwer hiermee verder kan. STUDIO AIRÉ kan jouw ontwerp weergeven middels 3D sfeerbeelden. Op die manier kun je jouw toekomstige interieur nog beter visualiseren. We presenteren het definitieve ontwerp aan je door je van harte uit te nodigen in onze studio. Je krijgt het volledige plan mee in een A3-boekwerk. 

Binnen dit onderdeel gaan we conceptueel te werk. Jouw persoonlijke moodboard geeft de sfeer voor het interieurontwerp weer. We werken een concept uit voor het kleur- en materialenplan (te denken aan o.a. de vloer, wanden, keuken, sanitair, raamdecoratie), en eventueel maatwerk. Tevens doen we een voorstel voor meubels waarbij we je enkele opties aanbieden per item. We houden rekening met het besproken budget en laten je zien welke keuzes gemaakt kunnen worden binnen de verschillende prijsklassen. Middels een optionele tussen-presentatie spreken we alles door. We reflecteren op het concept om zo stap voor stap naar het definitieve ontwerp te werken. 

Als eerste beginnen we met het maken van 2D indelingsvoorstellen voor de gewenste ruimtes in jouw woning. Hierbij houden we rekening met bestaande en nieuw aan te schaffen meubels. Met elkaar bepalen we welke indeling de basis gaat vormen voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp. Deze indeling kunnen we desgewenst uitwerken in 3D visualisaties. Nadat duidelijk is wat de indeling van de ruimte wordt, creëren we hiervoor een bijpassend lichtplan. 

Let's design // Part 01

Let's design // Part 02

Let's design // Part 03

Let’s style

Een interieur is pas af wanneer er ook over de laatste details wordt nagedacht. We weten bij STUDIO AIRÉ als geen ander hoe we met kunst, klein meubilair, kussens en andere accessoires de uitstraling van het door jou gekozen interieurontwerp compleet én echt persoonlijk maken. Voor ons en voor de klanten is dit laatste onderdeel een feestje. We houden rekening met items die al in je bezit zijn. Uiteraard zetten we alles op de juiste plek. We vertrekken op het moment dat de punten op de i staan en jij je helemaal thuis voelt! 

De presentatie van het definitieve ontwerp is de start van de realisatiefase. Hoe uitgebreid we je ondersteunen, stemmen we met elkaar af. Zo helpen we je door overige offertes aan te vragen. We leggen graag contact met de verschillende uitvoerende partijen zoals de interieurbouwer, de schilder, de woonwinkel en specialist voor raamdecoratie. In overleg stellen we een planning op voor werkzaamheden en leveringen om ervoor te zorgen dat alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp. We zijn betrokken en komen regelmatig langs op locatie. 

Let’s carry out

neem contact op

Welke vraag zou je ons willen stellen?

Annet & Marcel - Ede

We zijn super enthousiast over de samenwerking met Interieurstudio Airé . Ze werken professioneel. En wat leuk en prettig is, is dat je echt samen een traject in gaat. Ze blijven met je meedenken! In alle fases van je project. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Willemijn & Stefan - Huizen

Vorig jaar kochten wij een bestaande woning. Bij het maken van de verbouwplannen kwamen ook de twijfels. We deelden onze vragen en wensen met studio Airé. Jella heeft dit vertaald naar een ontwerp dat tot in de puntjes is uitgewerkt, over elk detail is nagedacht. Er is gezorgd voor een prachtige box met stalen, zodat je houvast hebt als je op zoek gaat naar de juiste meubels. Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van studio Airé en heel blij met het resultaat. Jella is heel professioneel, betrokken, geïnteresseerd en perfectionistisch. Wij zijn zo tevreden met de diensten van studio Airé dat we hen ook gevraagd hebben om een ontwerp voor de zolder te maken. En ook dit project heeft een plan opgeleverd wat al onze verwachtingen overtroffen heeft!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Angelique & Tom - Duiven

Wij vonden onze benedenverdieping in ons nieuwbouwhuis (2018) nog niet gezellig. We hadden zelf al gekeken maar durfden geen knopen door te hakken. Door samen met Jella van studio Airé naar de juiste kleuren en behang te kijken, kunnen wij nu zeggen dat deze missie zeker geslaagd is! De kleuren en het behang zijn verbonden met elkaar, het is een eenheid. Als we nu op de bank zitten omarmt alles ons! Ik kan een advies van studio Airé zeker aanraden. Het is hartstikke leuk en Jella is een fijne persoonlijkheid. Ze geeft je veel inzicht in wat je juist wel moet doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Sanne & Rick - Leusden 

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwbouwwoning gekocht. We zijn op zoek gegaan naar een interieurstylist die ons al in een vroeg stadium kon helpen met allerlei belangrijke keuzes. We kwamen uit bij studio Airé, hun stijl sprak ons heel erg aan. Na een uitgebreide intake is Jella met onze wensen aan de slag gegaan en ook tijdens het proces hadden we heel fijn contact. Na een aantal weken zijn we uitgenodigd bij Airé op kantoor waar ze het plan aan ons presenteerden. Precies onze smaak en met een heleboel leuke ideeën waar we zelf nooit op zouden komen. Het lijkt misschien een grote stap om iemand te betalen om naar je interieur te kijken maar dit is het dubbel en dwars waard. De uitwerking van het interieuradvies was zeer uitgebreid, wij zijn super tevreden met het eindproduct en raden studio Airé zeker aan!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Jacqueline & René - Leusden

Wat zijn wij gelukkig met onze nieuwe inrichting. Een advies aan huis van studio Airé was dan ook de oplossing. Door de deskundigheid en betrokkenheid van Bo hadden wij het vertrouwen om het helemaal anders te doen. Het resultaat is geweldig. Kortom wij zijn erg tevreden en Airé absoluut aan.

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Dieke & Peter - Blaricum 

In 2020 hebben we ons nieuwe huis laten inrichten door Bo van Interieurstudio Airé. Bo heeft een hele prettige persoonlijkheid, met stijlvolle ideeën en ze neemt goed het initiatief. Dat is heel fijn om alles op elkaar af te kunnen stemmen. Tijdens de bouw van ons huis is studio Airé komen kijken om ook een gevoel te krijgen bij het huis. We hebben heel erg het gevoel gehad dat we samen zijn opgetrokken tijdens het bouwproces. Als laatste heeft Bo alles bij elkaar gebracht door het geheel af te stylen, waardoor het hele plaatje compleet is geworden. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben dankzij studio Airé een prachtig en sfeervol interieur gekregen. Heel veel dank!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Erin & Rik - Dordrecht 

Bo heeft ons geholpen om een keukenontwerp te maken voor ons nieuwbouw huis. Het was geen makkelijke puzzel, maar ze heeft goed met ons meegedacht om tot een ontwerp te komen die past bij de totale ruimte en aansluit op hoe we de keuken praktisch gaan gebruiken. We wilden geen ‘standaard’ keuken en we zijn erg blij met haar ideeën wat betreft materialen en kleurgebruik. We waren ook erg blij dat het ontwerp ons hielp om goed voorbereid naar de keukenboer te gaan. Het hielp ons om de juiste vragen te stellen en makkelijk knopen door te haken. Uiteindelijk scheelt dat heel veel tijd!

Wat anderen zeggen over STUDIO AIRÉ

Onze partners